Εξερευνήστε τη Θεσσαλονίκη

Εξερευνήστε τη Θεσσαλονίκη
Λευκός Πύργος

Το σύμβολο της πολής

Αψίδα του Γαλέριου

Σημείο συνάντησης της πόλης

Βυζαντινό Μουσείο

Βυζαντινοί θησαυροί της πόλης 

Λαδάδικα

Η καρδιά της πόλης

Videos

Thessaloniki Fun
Thessaloniki Monuments
Thessaloniki Jewish Heritage

Thessaloniki 360ο Edition

Κατεβάστε το application “Thessaloniki 360ο Edition” για smartphones και tablets που σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα της πόλης σε περιβάλλον 360ο και να πάρετε μια πρώτη γεύση εμπειρίας, καθώς και χρήσιμες συνοπτικές πληροφορίες για το κάθε μνημείο.

Android – Google Play Apple Appstore

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ευεξία

Το Health Club προσφέρει την ιδανική απόδραση από τις δραστηριότητες της ημέρας, το πρότυπο πρόγραμμα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης «Οι Πειρατές της πισίνας», η εσωτερική πισίνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε.

Γαστρονομία

Aπολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στην υφήλιο στο Seros Restaurant, κάντε σημείο συνάντησης για ποτό, κοκτέιλ, καφέ και ροφήματα το Marco Polo Bar και δοκιμάστε το «Ελληνικό Πρωινό». Μία εμπνευσμένη πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων της ελληνικής γης.

Θεσσαλονίκη

Εξερευνήστε την μοναδική πόλη της Θεσσαλονίκης από το Λευκό Πύργο ως την Αψίδα του Γαλερίου και από το Βυζαντινό Μουσείο εώς τα Λαδάδικα. Απολαύστε την πλούσια κουζίνα της και γευτείτε τα τοπικά εδέσματα.

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr