Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη της ιστορίας και του πολιτισμού, μητρόπολη και αιώνιο οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, δημιουργήθηκε το Grand Hotel Palace, το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Στο Grand Hotel Palace είναι συνυφασμένα τα χαρακτηριστικά και οι δημιουργικές αντιθέσεις της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η κοσμοπολίτικη αύρα και η πολύτιμη αίσθηση γαλήνης, η παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και η αριστοκρατική ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μοναδικό καμβά μιας εμπειρίας που αξίζει να ζήσει κανείς.

Το Grand Hotel Palace συνδυάζει τη νεοκλασική κομψότητα με την άνεση, τη διαχρονική πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα, τη φινέτσα με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας του Grand Hotel Palace βρίσκεται ο σεβασμός για το περιβάλλον, την τοπική κοινωνία και την κουλτούρα της πόλης. Ο σεβασμός για τους ανθρώπους, εργαζομένους, συνεργάτες και επισκέπτες μας. Aποστολή του Grand Hotel Palace είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακών υπηρεσιών στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού αλλά και του τουρισμού αναψυχής (leisure tourism), σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ιστορικού συμβολισμού, εφάμιλλου της Θεσσαλονίκης.
Σκοπός μας, η ποιοτική ικανοποίηση του επισκέπτη σε όλα τα επίπεδα διαμονής και φιλοξενίας του.

Μερικές ακόμα υπηρεσίες του Grand Hotel Palace:
1) Υποδοχή επί 24h.
2) Υπηρεσία γρήγορης αναχώρησης (express check-out service).
3) Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών.
4) Δυνατότητα παροχής laptop ή tablet.
5) Σύστημα διαχείρισης παραπόνων.
6) Διάρκεια πρωινού από 07:00 π.μ. έως 10:30 π.μ.
7) Παροχή πρωινού νωρίς το πρωί.
8) Παροχή πρωινού ή φαγητού σε συσκευασία κατόπιν αιτήσεως.

 

Grand Hotel Palace

 

ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΣ

Το νεοκλασικό κτίριο του Grand Hotel Palace ορθώνεται επιβλητικό σε κομβικό σημείο στη δυτική είσοδο, μόλις δυόμιση χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το εντυπωσιακό κτίριο σε σχήμα κάτοψης Π, μοναδικό σε όλη την Ελλάδα και ο σχεδιασμός, εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική των πανέμορφων αριστοκρατικών νεοκλασικών κτιρίων, με τα αετώματα και τους κίονες, τα πολυτελή φυσικά υλικά, τα μάρμαρα, τα σφυρήλατα κάγκελα, την ζεστή επίπλωση, που βασίζεται στην σχεδίαση ξυλόγλυπτων αντικών, τους λαμπερούς πολυελαίους και τα περίτεχνα πτυχωτά υφάσματα, δημιουργούν ένα περιβάλλον απόλυτης κομψότητας που εναρμονίζεται με τις λειτουργικές ανέσεις.

Το εμβληματικό κτίριο του ξενοδοχείου είναι ένα σύγχρονο οικοδόμημα που ανεγέρθηκε το 2004 και διατηρεί τη διαχρονική αισθητική αξία του νεοκλασικού, παρέχοντας ταυτόχρονα τους ποιοτικούς χώρους και τη λειτουργικότητα μιας σύγχρονης κατασκευής.

Στο νεοκλασικό του Grand Hotel Palace κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις άνεσης και αισθητικής. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια σε μοντέρνο και κλασικό design. Yπάρχουν 253 δωμάτια και 7 σουίτες, κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής. Για τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών εκδηλώσεων και συνεδρίων διαθέτει 13 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό σε ξενοδοχείο θεσσαλονίκη, εναλλακτικές λύσεις διαρρύθμισης χώρων και μεγάλο φυλασσόμενο πάρκινγκ. 

Το ‘Seros Restaurant’ και το lounge bar ‘Marco Polo’ προσφέρουν ποικιλία επιλογών, με υψηλό επίπεδο γεύσης και ποιότητας, o νέος κήπος ‘The Garden’ προσδίδει την αίσθηση ενός φυσικού σκηνικού ενώ το Ηealth Club προσφέρεται για άσκηση και ευεξία.

Το Grand Hotel Palace δίνει διαφορετική διάσταση στις έννοιες της φιλοξενίας, των εκδηλώσεων και της εξυπηρέτησης.
Τη διάσταση μιας ξεχωριστής «ευ ζην» εμπειρίας!

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 260 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr

Υπερήφανο Μέλος:
HAPCO
ICCA