Βρεφική & Νηπιακή Κολύμβηση

Βρεφική & Νηπιακή Κολύμβηση

Το πρότυπο πρόγραμμα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης «Οι Πειρατές της πισίνας», που απευθύνεται σε παιδάκια από 6 μηνών έως 4 ετών, συνεισφέρει, μέσα από τη συμμετοχή των γονιών σε παιχνίδια στην πισίνα με τα παιδιά τους, στη σωστή ανάπτυξή τους, στη χαλάρωση και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. Το Grand Hotel Palace, όπου προσφέρονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με άνετους χώρους, έμφαση στην καθαριότητα, υπεύθυνο προσωπικό, δωρεάν πάρκινγκ και παιδότοπο, συμβάλει πολλαπλώς στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Οι συντελεστές του προγράμματος είναι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι στη βρεφική και νηπιακή κολύμβηση, με πτυχίο ΤΕΦΑΑ, πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής, ενώ η επικεφαλής του προγράμματος έχει εκπαιδευτεί στον αυστραλιανό οργανισμό εκπαίδευσης AUSTSWIM πάνω σε θέματα κολύμβησης για παιδιά και ασφάλειας στο νερό.

Η βρεφική και νηπιακή κολύμβηση συμβάλει στην κινητική, μυϊκή και νευροψυχική ανάπτυξη των βρεφών και νηπίων, ώστε να αποκτήσουν ισχυρότερη καρδιά και πνεύμονες, δύναμη και αντοχή, ενώ βελτιώνει το συντονισμό και την ευκινησία. Με την κολύμβηση παράλληλα, ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό τους σύστημα, μειώνεται η συχνότητα αδιαθεσίας, αποκτούν αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα και τακτικό ωράριο στον ύπνο και το φαγητό.

Από τα πιο σημαντικά όμως οφέλη του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση του δεσμού μεταξύ του παιδιού και της μητέρας ή του πατέρα του. Δεσμός που δημιουργεί χαρούμενα, γελαστά και καλοδιάθετα παιδάκια.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος.
http://www.thebabyswimming.gr/

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr

GRAND HOTEL PALACE OE
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 305 Τ.Κ. 54628
ΑΦΜ: 996625640 ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Γ.Ε.ΜΗ 173925606000