Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων και προστασία δεδομένων

  • Τα δεδομένα  συλλέγονται και επεξεργάζονται μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαία.
  • Σεβόμαστε το ιδιωτικό σας απόρρητο. Δεν πουλάμε, νοικιάζουμε ή παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την άδειά σας.

2. Σχετική νομοθεσία

2.1 Παράλληλα με τα επιχειρησιακά και εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρίας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών:

2.2 Για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο ξενοδοχείο, πρέπει να κρατήσουμε βάσει νόμου προσωπικά δεδομένα.

3. Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

3.1 Παρακολούθηση επισκεψιμότητας

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε τη διαδρομή τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας ταυτοποιεί προσωπικά. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι o εκτελών την επεξεργασία.

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google . Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js του GA.

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο θα αποτρέψει το GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες αυτού του ιστότοπου.

3.2 Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα 6. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP. Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS, που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να λάβουμε γνώση της  συγκατάθεσης των γονέων πριν επικοινωνήσετε με το ιστολόγιό μας.

3.3 συλλέγουμε δεδομένα από τις επίσημες σελίδες του ξενοδοχείου στα social media στα οποία η συμμετοχή σας είναι προαιρετική.

3.4 συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για να σας παρέχουμε υπηρεσίες εντός του ξενοδοχείου μας, είτε κατά την εισαγωγή σας στο ξενοδοχείο είτε κατά τη διαδικασία της κράτησης. Σε αυτές τις διαδικασίες μπορεί να συλλέξουμε τα εξής: όνομα, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, διεύθυνση email, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης. Επίσης, εφόσον χρειαστεί ζητάμε στοιχεία πληρωμής (αριθμό πιστωτικής κάρτας) και εάν είστε μέλος εταιρίας τα στοιχεία της εταιρίας για να μπορέσουμε να εκδώσουμε παραστατικά. Επίσης συλλέγουμε  τις ημερομηνίες διαμονής στο ξενοδοχείο μας.

3.5 δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή δεδομένα που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτά εκτός αν μας τα δώσετε εθελοντικά για να μας βοηθήσουν να κάνουμε την διαμονή σας καλύτερη ή αν απαιτούνται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης του COVID-19. Παράδειγμα ιατρικά δεδομένα. όπως αλλεργίες ή προβλήματα υγείας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε τη διατροφή και τα βοηθήματα που χρειάζεστε.

4. Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

  4.1 είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να κρατήσουμε ορισμένα στοιχεία σας, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας ζητάτε.

  4.2 για να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες και προσφορές εντός του ξενοδοχείου,  κάνοντας τη διαμονή σας μοναδική. Όπως υπηρεσίες spa ή κάλεσμα για ποτό στο μπαρ από το τμήμα G.R.  

  4.3 για να επικοινωνούμε σε εσάς τις υπηρεσίες και τις προσφορές  μας μέσω του Ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου (newsletter). Σε αυτή την περίπτωση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα προωθηθεί στην Istology που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θεωρούμε ότι η Istology είναι εκτελών την επεξεργασία (βλ. Ενότητα 6.0 παρακάτω). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων της Istology για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του για μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε, αλλά και σε οποιοδήποτε ενημερωτικό e-mail που παίρνετε από εμάς.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να λάβουμε γνώση της  συγκατάθεσης των γονέων πριν συνδεθείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όσο η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει στη βάση δεδομένων της Istology, θα λάβετε περιοδικά (περίπου μία φορά το μήνα) ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Έχετε την δυνατότητα να διαγραφείτε όποτε θέλετε από το newsletter.

4.4 για λόγους ανάλυσης και βελτίωσης των υπηρεσιών μας.

4.5 αν επισκέπτεστε το ξενοδοχείο μας σαν μέρος ενός συνεδρίου ή ενός γκρουπ μπορεί να μοιραστούμε ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα με τους οργανωτές του συνεδρίου ή τα πρακτορεία με σκοπό την επαλήθευση των κρατήσεων.

4.6 συνεργαζόμαστε με ορισμένες εταιρίες και θα δώσουμε μόνο τα δεδομένα που χρειάζονται για να σας παρέχουν υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. Για παράδειγμα χρησιμοποιούμε μια εταιρία για να μισθώσουμε ταξί για τη μεταφορά σας από και προς το σημείο που μας ζητάτε.

4.7 για την επικοινωνία με τις αρχές εφόσον ζητηθεί από αυτές.

 

5.0 Αποθήκευση διατήρηση και ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην ενότητα 3.2 παραπάνω, εάν υποβάλετε ένα σχόλιο σε μια δημοσίευση ιστολογίου που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο, κάποιες προσωπικές πληροφορίες θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων αυτού του ιστότοπου.

Για τις υπηρεσίες μας αποθηκεύουμε τα δεδομένα στο ξενοδοχειακό πρόγραμμα PROTEL που είναι συμβατό με τον κανονισμό και βρίσκεται σε προστατευμένο χώρο εντός του ξενοδοχείου. Τις αποθηκεύουμε για όσο διάστημα είσαστε ενεργοί πελάτες και για όσο απαιτείται από το νόμο.

 

Η πολιτική διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων έχει ως εξής:

  • Διαγραφή ανενεργών λογαριασμών πελατών: μετά από 5 χρόνια
  • Διαγραφή ακυρωμένων παραγγελιών: μετά από 5 χρόνια.

 

Παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα διαφύλαξης των δεδομένων εφαρμόζοντας πολιτικές ασφάλειας στο εσωτερικό δίκτυο μας και πολιτικές κρυπτογράφησης για συνδέσεις VPN.

Όλη η επισκεψιμότητα (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη μέσω πρωτοκόλλου HTTPS.

 

6.0 Οι εκτελώντες την επεξεργασία με τους οποίους συνεργαζόμαστε

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εκ μέρους μας. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν επιλεγεί προσεκτικά και όλα αυτά συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που ορίζεται στο τμήμα 2.0.

  • Google
  • Vivant
  • Εταιρία ταξι
  • Istology
  • Dopios IKE
  • Πρακτορεία

 

 

7.0 Παραβιάσεις δεδομένων

Θα αναφέρουμε τυχόν παράνομη παραβίαση δεδομένων αυτού του ιστοτόπου εντός 72 ωρών από τη στιγμή που θα λάβουμε γνώση της παραβίασης εάν είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε αναγνωρίσιμη μορφή έχουν κλαπεί.

8.0 Υπεύθυνος επεξεργασίας

Για επικοινωνία με τον υπεύθυνο επεξεργασίας

GRAND HOTEL PALACE

305, Monastiriou str. 54628 Thessaloniki
t. +30 2310 549000, f. +30 2310 549149

info@grandhotelpalace.gr

 

 

9.0 Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Για επικοινωνία με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στο email :

dpo@grandhotelpalace.gr

 

10.0 Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου για αυτές τις αλλαγές. Αντ 'αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής.

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr

GRAND HOTEL PALACE OE
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 305 Τ.Κ. 54628
ΑΦΜ: 996625640 ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Γ.Ε.ΜΗ 173925606000