120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

Το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace συνεχίζει με συνέπεια τις δράσεις και συνέργειες με περιβαλλοντικούς οργανισμούς και εταιρίες που έχουν ως κύριο γνώμονα το σεβασμό για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία.

Με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό We4all ο οποίος θα αναλάβει την δενδροφύτευση και μετέπειτα φροντίδα 120 δέντρων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ξενοδοχείου. O αριθμός των δέντρων συμβολίζει κάθε μέλος της ομάδας του Grand Hotel Palace.

Η We4all είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός με αποστολή να βοηθήσει τον πλανήτη μας να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι η Γη είναι το σπίτι μας, πριν να είναι αργά. Σκοπός μας να κάνει εύκολο στους ανθρώπους το να φυτεύουν δέντρα και να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους σαν μια μεγάλη οικογένεια με ένα κοινό όραμα.

Για το λόγο αυτό δραστηριοποιείται σε 3 ξεχωριστούς άξονες:

  • Δεντροφυτεύσεις/Αναδασώσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο Green Planet
  • Περιβαλλοντική εκπαίδευση παιδιών σε σχολεία Green Future
  • Περιβαλλοντικές Δράσεις μαζί με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες Green Hope
  • Η ομάδα του Grand Hotel Palace με μεγάλη χαρά υποστηρίζει το σημαντικό αυτό έργο στο πλαίσιο της γενικότερης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης.
120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

ΝΕΑ

06 Ιουλ
Συνδρομητές Αλληλεγγύης ‘Σχεδία’

Το Grand Hotel Palace με χαρά στηρίζει το κοινωνικό εγχείρημα της «Σχεδίας» και των ανθρώπων της μέσω του προγράμματος «Συνδρομή Αλληλεγγύης» που υποστηρίζει τους πωλητές του περιοδικού που ανήκουν στην τρίτη ηλικία. Σας προσκαλούμε και σας παροτρύνουμε να αγοράζετε το περιοδικό που πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

04 Απρ
Easter @ The Garden

Απολαύστε το αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα με θέα τον ανοιξιάτικο κήπο του Grand Hotel Palace.

31 Ιαν
Valentine’s Month Offer

Πακέτο διαμονής & χαλαρωτικού μασάζ για δύο άτομα όλο τον Φεβρουάριο.

Τιμή 195€ (ανά διανυκτέρευση).

Περιλαμβάνει :

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr