120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

Το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace συνεχίζει με συνέπεια τις δράσεις και συνέργειες με περιβαλλοντικούς οργανισμούς και εταιρίες που έχουν ως κύριο γνώμονα το σεβασμό για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία.

Με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό We4all ο οποίος θα αναλάβει την δενδροφύτευση και μετέπειτα φροντίδα 120 δέντρων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ξενοδοχείου. O αριθμός των δέντρων συμβολίζει κάθε μέλος της ομάδας του Grand Hotel Palace.

Η We4all είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός με αποστολή να βοηθήσει τον πλανήτη μας να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι η Γη είναι το σπίτι μας, πριν να είναι αργά. Σκοπός μας να κάνει εύκολο στους ανθρώπους το να φυτεύουν δέντρα και να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους σαν μια μεγάλη οικογένεια με ένα κοινό όραμα.

Για το λόγο αυτό δραστηριοποιείται σε 3 ξεχωριστούς άξονες:

  • Δεντροφυτεύσεις/Αναδασώσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο Green Planet
  • Περιβαλλοντική εκπαίδευση παιδιών σε σχολεία Green Future
  • Περιβαλλοντικές Δράσεις μαζί με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες Green Hope
  • Η ομάδα του Grand Hotel Palace με μεγάλη χαρά υποστηρίζει το σημαντικό αυτό έργο στο πλαίσιο της γενικότερης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης.
120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

ΝΕΑ

16 Απρ
Tο αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα στον κήπο του Grand Hotel Palace.

Φέτος τo πασχαλινό τραπέζι θα στρωθεί στον ανθισμένο μας κήπο, αναβιώνοντας τις μνήμες του αυθεντικού ελληνικού Πάσχα σε ένα καταπράσινο φυσικό σκηνικό.

Μουσική και καλωσόρισμα με τσίπουρο, παραδοσιακά εδέσματα και σούβλες στην αυλή του ξενοδοχείου και ένας πλούσιος εορταστικός πασχαλινός μπουφές για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Δείτε τον Κυριακάτικο Πασχαλινό buffet : Εδώ

15 Απρ
Texcycle

Το Grand Hotel Palace με χαρά ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με την εταιρεία TEXCYCLE GREECE, η οποία εξειδικεύεται στην ανακύκλωση υλικών κλωστοϋφαντουργίας, όπως σεντόνια, πετσέτες, ποδιές, στολές εργασίας και άλλα υφασμάτινα είδη, με σκοπό τη συνεισφορά στη βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων. Είναι η πρώτη συνεργασία της εταιρείας με τον κλάδο της Φιλοξενίας. Τα παραπάνω είδη τα οποία δεν είναι κατάλληλα για δωρεά, ανακυκλώνονται, δίνοντας τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.  

21 Μαρ
Απινιδωτής

Το Grand Hotel Palace βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια στον χάρτη της Θεσσαλονίκης

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr

GRAND HOTEL PALACE OE
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 305 Τ.Κ. 54628
ΑΦΜ: 996625640 ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Γ.Ε.ΜΗ 173925606000