24/12/2019
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
LIVE: Anastasia Lina band με τον Βαγγέλη Τυμπώ και τον σαξοφωνίστα Edmond
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 21:00
ΠΑΙΔΙΑ 6-12: 50% έκπτωση και ψυχαγωγία με δημιουργικά παιχνίδια από εξειδικευμένο προσωπικό & προβολή παιδικών τανιών / Στο χώρο θα υπάρχει μπουφές με πλούσια εορταστικά παιδικά εδέσματα
ΤΙΜΗ: 75€
ΣΑΛΑΤΕΣ
- Ελληνική σαλάτα με κριθαρένια παξιμάδια και αρμυρίκια
- Νεαρά φύλλα σπανάκι με αχλάδι ποσέ, γκοργκοντζόλα και καραμελωμένο πεκάν
- Μεσογειακό Ταμπουλέ με κινόα , λαχανικά και φέτα
- Πατατοσαλάτα με απάκι, κάπαρη και ημίλιαστη ντομάτα
- Σαλάτα με λάχανο, μήλο, αποξηραμένα σταφύλια και ντρέσινγκ γιαουρτιού
- Φακές μπελούγκα με καπνιστό σολομό
- Κολοκύθα ψητή με κατσικίσιο τυρί και φύλλα ρόκας
- Δροσερή σαλάτα με σικορέ, κινέζικο λάχανο, σύκα και ανθότυρο
- Χυλοπίτες με θαλασσινά
ΚΡΥΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
- Sushi rolls California/nigiri/maki
- Παρουσίαση ελληνικών τυριών Π.Ο.Π. με χειροποίητα κριτσίνια
- Vitello tonnato (μοσχαράκι σε φέτες σερβιρισμένο με πλούσια σάλτσα τόνου με κάπαρη και αντζούγιες)
ΖΕΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
- Short ribs μοσχαριού με wiskey bbq sauce
- Αγριογούρουνο μελωμένο με κέδρο και κυδωνόπαστο
- Ορτύκια φούρνου με θυμαρίσιο μέλι και ξινόμαυρο
- Παντζερότι με πορτσίνι και κρέμα γραβιέρας
- Μπαλοτίνα σολομού με χέλι και μαραθόριζα
- Σπιτικοί λαχανοντολμάδες με πλιγούρι, αυγολέμονο και κρόκο Κοζάνης
- Πατάτες ντουσέζ
- Αχνιστά λαχανικά εποχής
CARVING STATION
- Σιγοψημένη γαλοπούλα με παραδοσιακή γέμιση
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
- Πλούσιο μπουφέ με ποικιλία γλυκών
- Φρεσκοκομμένα φρούτα εποχής
ΠΟΤΑ
- Λευκό & Κόκκινο Κρασί
- Μπύρα
- Αναψυκτικά
- Εµφιαλωµένο νερό
(Απεριόριστη κατανάλωση)
31/12/2019
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
LIVE: Anastasia Lina band με τον Βαγγέλη Τυμπώ και τον σαξοφωνίστα Edmond
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 21:00
ΠΑΙΔΙΑ 6-12: 50% έκπτωση και ψυχαγωγία με δημιουργικά παιχνίδια από εξειδικευμένο προσωπικό & προβολή παιδικών τανιών / Στο χώρο θα υπάρχει μπουφές με πλούσια εορταστικά παιδικά εδέσματα
ΤΙΜΗ: 95€
ΣΑΛΑΤΕΣ
- Ελληνική παραδοσιακή σαλάτα με καπαρόφυλλα, Κρητική στάκα και ελιές Χαλκιδικής
- Πράσινα φυλλώδη λαχανικά με avocado,μύρτιλα, ανθότυρο και καραμελωμένο καρύδι
- Κοχύλια γεμιστά με ψίχα καβουριού, σελινόριζα και αρωματικά βότανα
- Ποικιλία από νεαρούς βολβούς πατάτας με λουκάνικο Τζουμαγιάς, μανιτάρια και φρέσκα μυρωδικά
- Σαλάτα όσπριων με γόνους καλαμαριού και γλυκά πιπεράκια με τζίντζερ
- Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και τσάτνεϊ χειμωνιάτικων φρούτων
- Αχνιστά χόρτα εποχής με παρθένο ελαιόλαδο και μοσχολέμονο
- Φάβα Σαντορίνης με καπνιστό σολομό σε ξύλο ελιάς και κρίταμο
- Πολυμορφία από παντζάρια με πράσινο μήλο, κατσικίσιο τυρί και ντρέσινγκ ροδιού
ΚΡΥΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
- Γαρίδες ποσέ σε dashi με υγρό τζέλ passion fruit
- Προσούτο Ευριτανίας, πιπεράτη γραβιέρα Κρήτης και χειμωνιάτικη τρούφα
- Παρουσίαση ελληνικών τυριών Π.Ο.Π. με χειροποίητα κριτσίνια
- Καρπάτσιο χταποδιού με κρέμα σέλινου, ανθό κάπαρης και πέρλες μοσχολέμονου
ΣΟΥΠΑ
- Κονσομέ από μοσχαρίσια ουρά
ΖΕΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
- Μοσχαράκι γάλακτος με κρασί Vin Doux και Φουά γκρα
- Τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα από άρωμα καπνού
- Κοτολέτες από αρνί με γκρεμολάτα βοτάνων και πικάντικη μουστάρδα
- Ροδοψημένο φιλέτο από λαυράκι με φινόκιο και πέστο ρόκας
- Φλωμάρια Λήμνου με άγρια μανιτάρια και ζωμό ουράς
- Ντοφινουάζ γλυκοπατάτας με σκληρό τυρί ‘’Σαν Μιχάλη’’ Σύρου
- Ρύζι γιασεμιού με ανανά, κάρυ και καβουρδισμένο αμύγδαλο
- Φρέσκα λαχανικά σχάρας
ACTION
- Χειροποίητα νιόκι από πατάτες Περού
CARVING STATION
- Χοιρινό μπούτι με ανανά
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
- Πλούσιο μπουφέ με ποικιλία γλυκών
- Φρεσκοκομμένα φρούτα εποχής
ΠΟΤΑ
- Λευκό & Κόκκινο Κρασί
- Μπύρα
- Αναψυκτικά
- Εµφιαλωµένο νερό
(Απεριόριστη κατανάλωση)
Για κρατήσεις επικοινωνήστε 2310 549000, 2310 549249 / conference@theluxuryhotels.gr