Το Grand Hotel Palace και οι επισκέπτες του υποστηρίζουν τις φετινές γιορτές τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ!

Το Grand Hotel Palace και οι επισκέπτες του υποστηρίζουν τις φετινές γιορτές τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ!

Το Grand Hotel Palace και οι επισκέπτες του υποστηρίζουν τις φετινές γιορτές τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ!

Για τον μήνα Δεκέμβριο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα βρίσκεται στην Υποδοχή του ξενοδοχείου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στολίδια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Το κόστος των στολιδιών είναι 2€, αλλά η πραγματική τους αξία ανεκτίμητη! Στο τέλος της δράσης, το ξενοδοχείο θα διπλασιάσει το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί .

Η δράση στοχεύει στην υιοθεσία ενός άγριου ζώου από το ξενοδοχείο μας ως πράξη ευαισθητοποίησης και ενεργούς δράσης για την προστασία της άγριας ζωής και της βιοποικιλότητας. Συμβολίζει την υπεράσπιση του αγώνα κατά της αιχμαλωσίας κα υπέρ της ευζωίας των άγριων ζώων, αλλά και της προσπάθειας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και άγριων ζώων. Η υιοθεσία θα καλύψει μέρος των εξόδων διατροφής και περίθαλψης του Μπράντλεϊ, που διαβιεί στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Φέτος στολίζουμε Αρκτουράκια!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1992, με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση της βιοποικιλότητας. Οι δράσεις του, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σχετίζονται με την έρευνα και την προστασία των άγριων ζώων και των οικοσυστημάτων τους.

ΝΕΑ

16 Απρ
Tο αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα στον κήπο του Grand Hotel Palace.

Φέτος τo πασχαλινό τραπέζι θα στρωθεί στον ανθισμένο μας κήπο, αναβιώνοντας τις μνήμες του αυθεντικού ελληνικού Πάσχα σε ένα καταπράσινο φυσικό σκηνικό.

Μουσική και καλωσόρισμα με τσίπουρο, παραδοσιακά εδέσματα και σούβλες στην αυλή του ξενοδοχείου και ένας πλούσιος εορταστικός πασχαλινός μπουφές για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Δείτε τον Κυριακάτικο Πασχαλινό buffet : Εδώ

15 Απρ
Texcycle

Το Grand Hotel Palace με χαρά ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με την εταιρεία TEXCYCLE GREECE, η οποία εξειδικεύεται στην ανακύκλωση υλικών κλωστοϋφαντουργίας, όπως σεντόνια, πετσέτες, ποδιές, στολές εργασίας και άλλα υφασμάτινα είδη, με σκοπό τη συνεισφορά στη βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων. Είναι η πρώτη συνεργασία της εταιρείας με τον κλάδο της Φιλοξενίας. Τα παραπάνω είδη τα οποία δεν είναι κατάλληλα για δωρεά, ανακυκλώνονται, δίνοντας τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.  

21 Μαρ
Απινιδωτής

Το Grand Hotel Palace βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια στον χάρτη της Θεσσαλονίκης

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr

GRAND HOTEL PALACE OE
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 305 Τ.Κ. 54628
ΑΦΜ: 996625640 ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Γ.Ε.ΜΗ 173925606000