Σημαντικές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2023

Σημαντικές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2023

Σημαντικές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2023

Το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace διακρίθηκε για 7η συνεχή χρονιά στον Πανελλήνιο διαγωνισμό των «GREEK HOSPITALITY AWARDS» 2023, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

To Grand Hotel Palace έλαβε τα παρακάτω βραβεία: ‘Best Greek Sustainable Hotel’ ως το καλύτερο ‘αειφόρο’ ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα (Silver Award). Οι περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η πρόσφατη συνέργεια για δενδροφύτευση με τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all, η δημιουργία ‘πράσινων εκδηλώσεων’, η μέριμνα για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Grand Hotel Palace.

‘Best Greek Business City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για επαγγελματίες στην Ελλάδα (Silver Award). Το Grand Hotel Palace προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις στον επαγγελματία ταξιδιώτη δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις νέες τεχνολογίες, σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον.

Best Greek MICE City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα (Bronze Αward).

Σημαντικές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2023
Σημαντικές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2023

ΝΕΑ

07 Σεπ
120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

Το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace συνεχίζει με συνέπεια τις δράσεις και συνέργειες με περιβαλλοντικούς οργανισμούς και εταιρίες που έχουν ως κύριο γνώμονα το σεβασμό για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία.

06 Ιουλ
Συνδρομητές Αλληλεγγύης ‘Σχεδία’

Το Grand Hotel Palace με χαρά στηρίζει το κοινωνικό εγχείρημα της «Σχεδίας» και των ανθρώπων της μέσω του προγράμματος «Συνδρομή Αλληλεγγύης» που υποστηρίζει τους πωλητές του περιοδικού που ανήκουν στην τρίτη ηλικία. Σας προσκαλούμε και σας παροτρύνουμε να αγοράζετε το περιοδικό που πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

04 Απρ
Easter @ The Garden

Απολαύστε το αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα με θέα τον ανοιξιάτικο κήπο του Grand Hotel Palace.

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

info@grandhotelpalace.gr

www.grandhotelpalace.gr