Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Αγαπητέ επισκέπτη,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο μας.

Στο Grand Hotel Palace προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε την εμπειρία του επισκέπτη αναβαθμίζοντας συνεχώς τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινήσαμε τα έργα ανακαίνισης, που θα ολοκληρωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 και τα οποία θα αναβαθμίσουν τα δωμάτια του βραβευμένου ξενοδοχείου μας αναδεικνύοντας την κομψότητα και την μοντέρνα πολυτέλεια.

Αναμφίβoλα, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια απομονώνοντας τους χώρους των εργασιών και ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για την όποια αναστάτωση θα προκληθεί.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα ανανεωμένα μας δωμάτια θα συμβάλλουν στην ακόμα πιο ευχάριστη διαμονή σας στο μέλλον.

Πιστεύουμε ότι θα έχετε μια άνετη διαμονή και σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να μας ενημερώσετε για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Grand Hotel Palace-The Luxury Hotels

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Στο Grand Hotel Palace είναι συνυφασμένα τα χαρακτηριστικά και οι δημιουργικές αντιθέσεις της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η κοσμοπολίτικη αύρα και η πολύτιμη αίσθηση γαλήνης, η παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και η αριστοκρατική ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μοναδικό καμβά μιας εμπειρίας που αξίζει να ζήσει κανείς.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

grand@theluxuryhotels.gr

www.grandhotelpalace.gr

TripAdvisor