
Το «Ελληνικό Πρωινό» είναι μία εμπνευσμένη πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων της ελληνικής γης. Το Grand Hotel Palace αναδεικνύει το γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα από την καρδιά της Μεσογειακής Διατροφής.
Το πρωινό ανοίγει με λαχταριστές αλμυρές δημιουργίες: τραγανή τυρόπιτα με Π.Ο.Π. τυριά, παραδοσιακό κουλούρι με καβουρδισμένο σουσάμι, βουτυράτο κασέρι Μακεδονίας, ξινό τραχανά με φέτα Π.Ο.Π. και φρέσκο βούτυρο, ελιές Χαλκιδικής, λουκάνικο χωριάτικο, απάκι Κρήτης, δροσερή ελληνική σαλάτα και στραπατσάδα με ντομάτα. Οι δελεαστικές προτάσεις δε σταματούν εδώ, καθώς το πρωινό φιλοξενεί τις πιο γνωστές συνταγές της Θεσσαλονίκης, όπως: την αφράτη μπουγάτσα με κρέμα πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα, το μυρωδάτο τσουρέκι με φρέσκα αυγά και γεμιστό με κάστανα και τα τρίγωνα Πανοράματος με τη μαστιχωτή κρέμα. Επίσης, πλήθος άλλων εδεσμάτων με ταυτότητα Θεσσαλονίκης έχουν την τιμητική τους: χαλβάς σιμιγδαλένιος με σταφίδα και σύκο Π.Ο.Π. Ταξιάρχη, αφράτο σταφιδόψωμο, τραγανοί κουραμπιέδες, θυμαρίσιο μέλι και ανθέων, ταχίνι, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού.
Συνοδέψτε με προτάσεις μοναδικών ροφημάτων όπως παραδοσιακό αριάνι, χυμό φρούτων εποχής από τοπικούς παραγωγούς ή ελληνικό καφέ.